Αναμφισβήτητα το πιο πολύτιμο μέρος της ζωής μας αποτελεί το σπίτι μας. Το μέρος που στεγάζει εμάς, όλους όσους αγαπούμε και είναι ότι πιο πολύτιμο πάνω στην γη (είτε ανθρώπινο είτε υλικό). Οι συνέπειες οποιασδήποτε καταστροφής της κατοικίας μας (ολικής η μη) εκτός από συναισθηματικές είναι και οικονομικά δυσβάσταχτες.

Σε αυτό το σημείο έρχεται το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της κατοικίας να δώσει διέξοδο σε όσους έχουνε την ατυχία (και δυστυχώς με ότι γίνεται και ακούμε γύρω μας δεν είναι λίγοι) να υποστούν κάποια καταστροφή του σπίτι τους και να τους στηρίξει την στιγμή που πραγματικά το χρειάζονται.

Ο ασφαλιστικός σύμβουλος είναι αυτός που θα σας συμβουλέψει με ποιο τρόπο να εξασφαλίσετε καλύτερα τους κόπους μιας ζωής. Είναι αυτός που μέσα από ένα ευρύ πλαίσιο διαφορετικών καλύψεων θα σας βοηθήσει να φτιάξετε ένα προσωπικό 'πακέτο' καλύψεων, προσαρμοσμένο στις δικές σας ανάγκες με τον πιο αποδοτικό συνδυασμό κόστους και εξασφάλισης.

Παρακάτω παρουσιάζονται ένα μέρος των διαφορετικών ειδών καλύψεων που μπορείτε να έχετε.
Ασφάλεια Πυρός
Ασφάλεια πυρκαγιάς από κάθε αιτία, από δασός, από τρομοκρατικές ενέργειες, από εκρήξεις κ.λ.π
Ασφάλεια Πλημμύρας
Ασφάλεια από πλημμύρα
Ασφάλεια Απώλειας Ενοικίου
Ασφάλεια απώλειας ενοικίων
Ασφάλεια Μεταστέγασης
Ασφάλεια εξόδων μεταστέγασης
Ασφάλεια Κλοπής
Ασφάλεια κλοπής
Ασφάλεια Κακόβουλων Πράξεων
Ασφάλεια κακόβουλων πράξεων
Ασφάλεια Ατυχημάτων
Ασφάλεια προσωπικών ατυχημάτων
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
Ασφάλεια αστικής ευθύνης (προσωπική, οικογενειακή, πυρκαγιάς, ιδιοκτήτη και ενοικιαστή)

* Στα παραπάνω που αποτελούν μέρος των διάφορων καλύψεων μπορείτε ύστερα από προσωπική συνεννόηση να προσαρτήσετε στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο και προσωπικές σας επιλογές

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις διάφορες μορφές καλύψεων καθώς και για το οικονομικό κόστος αυτών συμπληρώστε παρακαλώ την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας

Φόρμα Επαφής Για Τις Ασφάλειες Κατοικίας

Ονοματεπώνυμο:
E-mail:
Τηλέφωνο:
Σχόλια:


   


Ασφάλεια Ζωής, Ασφάλεια Επιχειρήσεων, Ασφάλεια Αυτοκινήτου, Ασφαλιστικές Υπηρεσίες