Η ασφάλεια ζωής αποτελεί το υπέρτατο και πιο δυνατό όπλο που μπορούμε να έχουμε στην διάθεση μας απέναντι σε μια δύσκολη περίσταση που μπορεί να αντιμετωπίσουμε στο μέλλον.

Η ασφάλεια ζωής παρέχει χρήμα την στιγμή που πραγματικά υπάρχει ανάγκη, θέτει τις βάσεις για την εξασφάλιση ενός ποιοτικού τρόπου ζωής, δίνει την δυνατότητα το κεφαλαίο σας να αυξάνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς και το σημαντικότερο σας παρέχει ψυχολογικά δίνοντας σας την δυνατότητα να διατηρήσετε την αξιοπρέπεια σας και στις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής σας.

Αυτή η μακροπρόθεσμη επένδυση είναι αυτή που θα γίνει ο πιο πιστός σύντροφος της ζωής σας τόσο για σας όσο και όλων όσων αγαπάτε.

Συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εσάς και το ασφαλιστήριο συμβόλαιο είναι ο ασφαλιστικός σύμβουλος ο οποίος σε συνεργασία με εσάς θα σας προτείνει την καλύτερη δυνατή ασφάλεια ζωής και θα φροντίσει για την ακέραια τήρησή της.
Είναι προφανές λοιπόν ότι η σωστή επιλογή του ασφαλιστικού συμβούλου είναι αυτή που θα δημιουργήσει τις βάσεις για μια επιτυχημένη και ολοκληρωμένη ασφάλεια ζωής.

Οι βασικές ασφαλίσεις που μπορεί να χρηματοδοτήσει μια ασφάλεια ζωής είναι:

Για την περίπτωση απώλειας ζωής
Για την περίπτωση μακροζωίας
Για την περίπτωση περίθαλψης
Για την περίπτωση ανικανότητας

Όπως παρατηρούμε παρακάτω για κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις ασφαλίσεων καλύπτεται ένα ευρύ φάσμα αναγκών:

1. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΖΩΗΣ

Εξασφάλιση πληρωμής εξόδων νοσοκομείου, γιατρών, κηδείας, απλήρωτων λογαριασμών και ανοιχτών δανείων, πιθανών νομικών δαπανών, δημιουργία εισοδήματος προσαρμογής για τους επιζώντες, κάλυψη των εξόδων για τους φόρους κληρονομιάς που θα προκύψουν κλπ.

2. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ

Εξασφάλιση χρημάτων για σύνταξη, δημιουργία κεφαλαίου για τις σπουδές των παιδιών σας, εξασφάλιση εφάπαξ, προστασία εισοδήματος με ταυτόχρονη διατήρηση υψηλού επιπέδου ζωής κλπ

3. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

Εξασφάλιση ποιοτικής νοσοκομειακής περίθαλψης, κατ' οίκον επισκέψεις έμπειρων και αναγνωρισμένων γιατρών, κάλυψη εξόδων νοσοκομείου και ιατρών, άμεση μεταφορά για επείγουσες περιπτώσεις, ανοιχτή γραμμή παροχής βοηθείας 24ωρης βάσεως, κάλυψη χαμένων εσόδων κλπ

4. ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ

Παροχή υψηλής αναπηρικής συντάξεως, εξασφάλιση ανθρώπινης διαβίωσης, κάλυψη ιατροφαρμακευτικών δαπανών, καταβολή ημερήσιας αποζημίωσης για εύλογο διάστημα, σύνταξη αναπηρίας, κλπ

Για οποιαδήποτε απορία συμπληρώστε την ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας

Φόρμα Επαφής Για Τις Ασφάλειες Ζωής

Ονοματεπώνυμο:
E-mail:
Επάγγελμα:
Ηλικία:
Τηλέφωνο:
Σχόλια:


   

Ασφάλεια Επιχειρήσεων, Ασφάλεια Κατοικίας, Ασφάλεια Αυτοκινήτου, Ασφαλιστικές Υπηρεσίες